yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele tuzakınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile olağandan önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi yürekin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en makul eder politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil evet.

Yangın kapıları kullanma meydanına bakılırsa, rengine bakılırsa evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması dundaki gibidir

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın muvafık standartlara ve yangın kapısı yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını belirlemek midein kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yakınlarında yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yapıcı raporunun düzenınması karınin en önemli adımdır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kabil mümkün.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye emeklemleri hızlı bir şekilde strüktürlabilir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page